mat

dryck

varor

tjänster

personal

porträtt

Om du söker någon som kan fota

Kontakta mig

Bra bilder är otroligt viktiga för ett växande och blomstrande företag. En nytagen proffesionellt fotograferad bild, gör att ditt företags varumärke växer i dina kunders ögon. och kan just vara den detaljen, som gör att du vinner din nya klient när de besöker er hemsida. Bra bilder på er och er personal ger och skapar även ett förtroende för er innan ni har träffats.

Företags porträtt

Att ta porträtt av människor är blande det roligaste jag vet inom fotografiet. och något som är min specialitet. Så jag tar väl hand om er. Från att ta bra VD bilder till att fotografera respektabla bilder på hela er personal både till web och till tryck. 

 

 

 

Mat fotografering.

Bra Matfotografier ska göra att maten ser riktigt god ut och tilltalande. Jag både fotografera så att de känns cleana och bryter sig ut från sin bakgrund eller att jag sätter dem i en situation så att de hamnar i en stämning och en berättelse samt att maten får berätta sin historia. 

 

Produktfotografering 

Ett produktfotografi är oftast det första som era kunder att möta av eran produkt. Därför är det viktigt att produktbilderna kommer till sin rätt och framhäver er produkt på bästa sätt. En  bra  produktbild kan ge känslan av materialet och kvaliteten på produkten.  

Jag både fotografera så att de känns cleana och bryter sig ut från sin bakgrund eller att jag sätter dem i en situation så att de hamnar i en stämning och en berättelse. Är lite specialiserad på att fotografera flaskor men kan givetvis fotografera de flesta produkter på marknaden.

Jag utför produktfotograferingar för:

hemsidor och webb

webbutiker och webshopar

industriprodukter

kläder

smycken & Accessoarer

Reklamkampanjer och annonser 

 

 

 

Jonas Lundberg

Jonas Lundberg

Fotograf

Frilansande fotograf boende i Umeå.

Jag har alltid gillat att måla och teckna.  Konsten och det kreativa skapandet har alltid fascinerar mig.

Jag fastnade för fotografiet ganska sent. Den kom när jag köpte min första systemkamera för ca 15år sedan, och har varit en aktiv fotograf sedan dess, med en strävan att alltid bli bättre, samt att lära mig mer och mer. Jag upptäckte att fotograferandet gör mig lugn i själen och det finns så många olika sätt att utrycka sig i sitt fotograferande, från att man träffar nya fascinerande människor unga som gamla, till att man kommer ut i naturen och fotograferar norrsken. Jag fotograferar det mesta, men gillar främst att fotografera porträtt av människor. 

Gillar ni mina bilder och vill att jag ska fotografera er eller erat företag så kontakta mig gärna. Ett mail via mitt kontaktformulär här på sidan, är en superbra första kontakt=)

Kontakta oss för beställning eller eventuella frågor

9 + 10 =