porträtt

livsstil

event

husdjur

barn

familj

Om du söker någon som kan fota

Kontakta mig

Som porträttfotografer så fotograferar jag barn, familjer, gruppbilder, student, Pass-foto, ID-kort, Körkortsfoto och modellfoto. Jag har en mobil professionell fotoutrustning så jag kan fotografera med blixtar både inne och utomhus. 

Under er fotografering med mig så sätter jag största vikten på att det ska vara roligt både för de stora som de små. Att upplevelsen med att bli fotograferad ska kännas naturligt och det gör även att bilderna blir bättre. 

Porträtt

Att ta porträtt av människor är blande det roligaste jag vet inom fotografiet. och något som är min specialitet. Så jag tar väl hand om er.

 

Jag kan fotografera från passbilder till mer avancerade och mer dramatiska porträttbilder som liknar mer en riktig tavla från de gamla konstnärerna. Du kan se fler porträttfoton i min portfolio.

 

 

 

Fine Art Porträtt

 

Fine Art porträttering så är det både en mer avancerad mer dramatisk ljussättning annan rekvisita och min konstnärliga stil i både retuschering och utförande.

 Jag försöker efterskapa de gamla mästarnas som Rembrant och de gamla hovmålarnas tavlor i ljus och färger. Och det blir en klang av mer en målning än av ett fotografi. 

Givetvis så är det ni som kund som får komma med förslag hur eran bild ska se ut. Du kan se fler exempel på Fine Art porträthär.

 

 

Husdjur

 

Söker ni en fotograf för erat husdjur här i Umeå? Här hittar du en som älskar verkligen katter och hundar.  Jag är uppvuxen med hundar och har levt med katter under många år. och det jag försöker att få fram och fånga i mina bilder är den personligheten som varje husdjur har som gör dem så unika och charmiga. oftast så är det väl hundar jag fotograferar men även större djur som hästar.

 

Jag porträtterar gärna både husdjur med ägare och enskilda bilder på erat husdjur.  Fler bilder på djur hittar ni i min portfolio.

 

 

 

Jonas Lundberg

Jonas Lundberg

Fotograf

Frilansande fotograf boende i Umeå.

Jag har alltid gillat att måla och teckna.   Konsten och det kreativa skapandet har alltid fascinerar mig.

Jag fastnade för fotografiet ganska sent. Den kom när jag köpte min första systemkamera för ca 15år sedan, och har varit en aktiv fotograf sedan dess, med en strävan att alltid bli bättre, samt att lära mig mer och mer. Jag upptäckte att fotograferandet gör mig lugn i själen och det finns så många olika sätt att utrycka sig i sitt fotograferande, från att man träffar nya fascinerande människor unga som gamla, till att man kommer ut i naturen och fotograferar norrsken. Jag fotograferar det mesta, men gillar främst att fotografera porträtt av människor. 

Gillar ni mina bilder och vill att jag ska fotografera er eller någon närstående samt era husdjur, så kontakta mig gärna. Ett mail via mitt kontaktformulär här på sidan, är en superbra första kontakt=)

Kontakta oss för beställning eller eventuella frågor

4 + 14 =