mat

dryck

varor

tjänster

personal

porträtt

Om du söker någon som kan fota

Kontakta mig

Bra bilder är otroligt viktiga för ett växande och blomstrande företag. En nytagen proffesionellt fotograferad bild, gör att ditt företags varumärke växer i dina kunders ögon. och kan just vara den detaljen, som gör att du vinner din nya klient när de besöker er hemsida. Bra bilder på er och er personal ger och skapar även ett förtroende för er innan ni har träffats.

Matfotografering.

Bra matbilder ska göra så att maten ser riktigt god ut! 

Konkurrensen är stor inom mat och resturang och vill man bli framgångsrik så måste man synas med bra bilder. Umeå som har ett ganska så stort utbud av caféer och restauranger och det gör det ännu viktigare att kunna stå ut från mängden och ha en unik niche. Då är det ännu viktigare med proffsiga bilder som syns, speciellt om de delas i sociala medier. Snygga bilder är ett tecken på kvalite.

Mat är otroligt roligt att fotografera. Jag både fotografera så att de känns cleana och bryter sig ut från sin bakgrund eller att jag sätter dem i en situation så att de hamnar i en stämning och en berättelse samt att maten får berätta sin egen historia. 

 

Produktfotografering 

Ofta så är produktfoto som era kunder först ser när de kommer i kontakt med era produkter, därför är det av högsta vikt att produktbilderna kommer till sin rätt och kan framhäva produkten. Bra produktbilder ger en känsla för materialet och storleken samt kvaliteten på produkten. Oftast består ett produktfotografi av en vit bakgrund med eventuellt en lätt skuggning.

Bra produktbilder i er marknadsföring bidrar till att öka er försäljning!

Jag kan utför produktfotograferingar för kataloger, webbutiker, produktblad och reklamkampanjer. Oavsett om ni har ett stort eller litet behov av bra produktbilder kan jag hjälpa er. Små volymer är inget problem då vi är effektiva och har en kostnadseffektiv process.

Jag kan både fotografera så att de känns cleana och bryter sig ut från sin bakgrund eller att jag sätter dem i en situation så att de hamnar i en speciell stämning och i en berättelse. Är lite specialiserad på att fotografera flaskor men kan givetvis fotografera de flesta produkter på marknaden.

 

Företagsporträtt

Att ta porträtt av människor är blande det roligaste jag vet inom fotografiet. och något som är min specialitet. Så jag tar väl hand om er. Från att ta bra VD bilder till att fotografera respektabla bilder på hela er personal både till web och till tryck. 

 

 

 

Jonas Lundberg

Jonas Lundberg

Fotograf

Frilansande fotograf boende i Umeå.

Jag har alltid gillat att måla och teckna.   Konsten och det kreativa skapandet har alltid fascinerar mig.

Jag fastnade för fotografiet ganska sent. Den kom när jag köpte min första systemkamera för ca 15år sedan, och har varit en aktiv fotograf sedan dess, med en strävan att alltid bli bättre, samt att lära mig mer och mer. Jag upptäckte att fotograferandet gör mig lugn i själen och det finns så många olika sätt att utrycka sig i sitt fotograferande, från att man träffar nya fascinerande människor unga som gamla, till att man kommer ut i naturen och fotograferar norrsken. Jag fotograferar det mesta, men gillar främst att fotografera porträtt av människor. 

Gillar ni mina bilder och vill att jag ska fotografera er eller erat företag så kontakta mig gärna. Ett mail via mitt kontaktformulär här på sidan, är en superbra första kontakt=)

Kontakta oss för beställning eller eventuella frågor

6 + 5 =